Animator copii Mos Craciun - pachete si preturi

Noi avem cheia succesului pentru o pentrecere reusita

Mos Craciun - petreceri Craciun

Ursulla.ro

Cu ocazia sarbatorilor de iarna URSULLA propune petreceri magice cu animator copii Mos Craciun, Renii, Craciunita, Spiridusi si Omul de Zapada.


Moș Crăciun este un personaj mitologic care împarte cadouri tuturor copiilor în noaptea de Craciun.

Casa lui Moş Crăciun, asa cum ştie toată lumea, se află la Polul Nord, în ţinuturi de zăpadă şi de gheaţă vesnica. Este o ţară albă, curată şi frumoasă, ca sufletele de copii. Acolo se zice că se află un arbore uriaş, lângă steaua polară, unde se întâlneşte cerul cu pământul. În fiecare seară de Ajun, Moş Crăciun pleacă prin lume cu daruri.

Anul acesta, un animator copii Mos Craciun va pleca de la Ursulla catre cei mici, fie că este vorba despre serbări la școală sau grădinița, petreceri de firmă sau petreceri în familie.

Avem 3 pachete complete pentru al avea pe Mos Craciun langa dumneavoastra


  • Mos Craciun Standard : 150 Ron/ora – Daruieste ( imparte ) celor mici minunatele cadouri ce le-au fost atent alese de catre parinti si va asculta fiecare poezioara pregatita de copilasi inainte de a darui cadoul.

  • Mos Craciun Premium : 250 Ron/ora – La inchirierea unui Mos Craciun Premium primesti BONUS ( GRATUIT ) si un Spiridus care il va ajuta pe Mos Craciun la impartirea cadourilor atent pregatite de catre parinti si care va contribui la inviorarea ( insufletirea ) atmosferei cu jocuri interactive, modelare baloane si pictura pe fata.

  • Mos Craciun DELUXE : 350 ron/ora – Desprins din basme, imbracat intr-un costum de Mos original, de catifea, cu caciulita, peruca, barba ( naturala), jacheta, curea, pantaloni, ochelari, sac de cadouri si jambiere negre cu blanita, sprijinit intr-un baston Mos Craciun DELUXE daruieste ( imparte ) celor mici minunatele cadouri ce le-au fost atent alese de catre parinti si va asculta fiecare poezioara pregatita de copilasi inainte de a darui cadoul.

  • Spiridusul il puteti inchiria cu 120 ron/ora, iar pachetul include jocuri interactive, modelare baloane, pictura pe fata si masina de baloane dubla.
  • Animator copii Mos Craciun
  • Animator mos Craciun
  • Evenimente copii pentru sarbatorile de iarna
  • Pachete si preturi pentru Mos Craciun la petrecerile pentru copii
  • Petreceri de Craciun pentru cei mici
  • Petrecerile tematice de Craciun organizate de Ursulla

Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !