Petrecerea de vis pentru copilul tau

Bine ati venit pe blogul nostru !

petrecere de vis pentru copilul tau

Cum sa organizezi petrecerea de vis pentru copilul tau?

Organizarea unei petreceri pentru copilul nostru implica luarea unor decizii dificile, caci trebuie sa tinem cont atat de buget cat si de dorintele copilului, scopul fiind acela ca cel mic sa se bucure cu adevarat de ziua sa.


In primul rand trebuie sa stabiliti numarul de invitati. Chiar daca este petrecerea copilului, cu siguranta vor participa si adulti, asa ca trebuie facute doua liste separate, una pentru petrecerea piticului, alta pentru masa celor mari. In functie de numarul invitatilor se va alege apoi atat locatia cat si meniul. Locatia este urmatoarea pe lista, caci de aici pornesc toate celelalte. Daca numarul de invitati este mai mic, iar casa este suficient de incapatoare, atunci petrecerea se poate tine fara probleme acasa. Trebuie sa stiti inca de la inceput ca aceasta alegere implica disponibilitatea a cel putin doua spatii distincte, unul pentru copii si celalalt pentru adulti. Nu trebuie sa ii punem pe toti in aceeasi incapere, caci se va face zgomot si nimeni nu se va relaxa. Daca alegem varianta unui local, atunci situatia este rezolvata, caci exista numeroase spatii gandite si organizate special in acest sens.

Meniul, indiferent de locatie, trebuie sa fie diferit pentru copii si pentru adulti. Daca la cei mari se pot servi aperitive cu mezeluri si fripturi cu carne de porc, la cei mici mancarea aleasa trebuie sa fie adaptata varstei lor. In functie de aceasta se pot servi preparate din peste, gustari reci, carne de pui si legume, totul gandit special pentru a le atrage atentia si a-i face sa incerce si sa manance.


Buna dispozitie. Stim cu totii ca cei mici se plictisesc foarte repede, si trebuie sa le gasim mereu o activitate care sa ii intereseze si sa ii faca sa se implice. Ce facem insa atunci cand trebuie sa ne ocupam de 5, 10 sau 15 copii in acelasi timp? Raspunsul este simplu: ne adresam profesionistilor. Animatorii pentru copii, pentru petrecerile de copii, sunt raspunsul la dorintele parintilor care doresc sa le ofere copiilor clipe frumoase de ziua lor.

Animatorii ofera servicii complete pentru petrecere, de la vesela personalizata si pana la artificii si karaoke. Daca vorbim de mai mult de 5 copii este bine sa se aleaga doi animatori, care sa poarte costume ale unor personaje indragite atat de fete cat si de baieti, pentru a impaca pe toata lumea. Animatorii pentru copii ii vor tine pe acestia ocupati pret de cateva ore, se vor juca, vor invata dansuri noi, vor interactiona unii cu ceilalti si se vor distra de minune in timp se sunt pictati pe fata sau li se fac trucuri de magie.


Foarte important este si faptul ca cei mici vor fi supravegheati in permanenta de acesti animatori, iar parintii pot sta linistiti, fara grija copilului.


Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !