Animatoare copii Cenusareasa

Bine ati venit pe blogul nostru !

animatoare copii Cenusareasa

Animatoare petreceri copii Cenusareasa

Basm cult preluat si adaptat de la Fratii Grimm, Cenusareasa prezinta evolutia unei fete si dificultatile pe care aceasta le intampina in drumul sau. Ideala pentru orice petrecere pentru copii, personajul Cenusareasa este foarte iubita de toate fetitele. Astfel, orice aniversare alaturi de ea, si de ce nu, si de printul sau va contura o atmosfera de poveste.


Incipitul istorisirii vietii Cenusaresei este creionat de viata de familie precara, de nefericirea resimtita de ea din cauza egoismului si a dispretului constant pe care surorile si mama ei le manifestau fata de ea. Initial, Cenusareaza ilustreaza fata care nu primeste niciun pic de atentie din partea familiei, niciun pic de intelegere sau empatie. Ba din contra, este obligata sa faca munci casnice sub un tratament josnic. Caracterul fetei nu este insa ponegrit de defectele pe care oamenii care o inconjoara le poseda,nu o afecteaza, ba din contra, isi pastreaza umanitatea si intelegerea, nu se schimba sau transforma intr-un eu negativ, cum ar fi fost de asteptat. Elementul de intriga care va determina evolutia si schimbarea conditiei sale este participarea la un bal mascat, unde ajunge cu o caleasca fermecata. Este ajutata de Zana cea buna, adjuvant, care ii pune la dispozitie o caleasca a carei vraji lua final la miezul noptii. In cadrul balului intalneste printul, pe care, cum era de asteptat, il cucereste si care porneste in cautarea ei. Infatisarea Cenusaresei este una impecabila, atent slefuita, ce consta in rochia ei albastra vaporoasa, ce ii pune in evidenta talia subtire si parul blond atat de caracteristic. Echipa noastra de animatie reproducee intocmai detali cu detaliu personajul, din punct de vedere al fizicului si psihicului, pentru autenticitatea si profesionalismul unei petreceri pentru copii.


Imediat dupa ce, la miezul noptii, vraja ia final, Cenusareasa fuge, pierduta in mrejele unei vieti care pentru prima oara ii aduce mai mult decat nefericire si reprosuri. Pe drumul spre caleasca isi pierde pantoful, pe care mult iubitul print il gaseste si pleaca in cautarea alesei sale. Egoismul si invidia surorilor si mamei eroinei ating apogeul atunci cand pantoful nu se potriveste picioarelor celorlalte doua mostenitoare, ci Cenusaresei, adevarata aleasa. Este de remarcat cum, in ciuda faptului ca familia ar trebui sa primeze si legaturi de sange ar fi trebuit sa insemne iubire, interes, devotament, acest lucru nu se regaseste in viata protagonistei.


Personajul devine astfel un exemplu pentru copii, da dovada de caracteristici demne de urmat. Ilustreaza frumusetea fiintei umane si felul in care desi este pusa in situatii dificile, nu isi distruge bunnatatea, ramane o figura idilica. Mereu in legatura cu natura, Cenusareasa are o afinitate pentru animale, care ii devin adjuvanti. Insusi numele ei o caracterizeaza, „cenusa” fiind elementul din care renaste si care ii determina evolutia.


Frumusetea si magia basmelor se invarte in jurul puritatii si idealismului. O data evadand de sub opresiunea resimtita la nivel familial, fata reuseste sa isi cladeasca o viata unde este fericita. Astfel, eroina noastra este un personaj minunat, o alegere inspirata pentru orice petrecere pentru copii, alaturi de animatorii nostri bine antrenati care vor surprinde o Cenusareasa a vremurilor contemporane.Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !