Blog Ursulla

Bine ati venit pe blogul nostru !

elsa

Elsa

„Frozen” este unul dintre cele mai recente filme produse de Disney. Popularitatea pe care filmul a avut-o a fost iesita din comun, de-a dreptul gigantica. „Frozen” este inspirat de povestile lui Hans Cristian Andersen, mai exact de „ Regina ghetii”, pe care Disney a preluat-o si careia i-a dat viata intr-o versiune contemporana. Animatia a primit critica pozitiva, fiind considerata cel mai bun film Disney aparut vreodata, iar sumele de bani investite au fost foarte mari.


citeste mai mult

doctorita plusica

Doctorita-Plusica

Un nou desen animat aparut la Disney Junior este Doctorita Plusica, foarte indragita de fetitele din toata lumea. Parul castaniu, halatul alb de doctorita purtat pe deasupra hainelor de zi cu zi fac parte din look-ul celebrei doctorite. Desen american-irlandez, a fost regizat de Chris Nee, lansat in anul 2012 pe Disney Channel si Disney Junior.


citeste mai mult

clopotica

Clopotica

Clopotica este simpatica adjuvanta a eroului de poveste Peter Pan, personaj care a luat nastere in piesa de teatru a lui J.M.Barrie in anul 1904. Clopotica apare drept o creatura miniaturala, gingasa, de o frumusete izbitoare, cu par blond prins intr-un coc deasupra capului, aripi verzi si o rochie galben-verzuie, culori ale toamnei, bine stransa pe corp.


citeste mai mult

Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !