Blog Ursulla

Bine ati venit pe blogul nostru !

Spiderman

Spiderman

Spiderman este un personaj ce aparine de benzile desenate ale celor de la Marvel, creata de Stan Lee si Steve Ditko. Omul-paianjen a fost conceput drept foarte agil, rapid, cu forte supranaturale, a carui abilitate principala a fost capabilitatea de a se catara pe cladiri prin improscarea unor panze de paianjen pe care le utilizeaza drept liane. Ca Batman sau Superman, si Spiderman isi ascunde identitatea de super erou, aparand zilnic sub identitatea lui Peter Parker.


citeste mai mult

superman

Superman

Superman este cel mai faimos personaj conceput de DC Comics, a carui existenta dateaza din anul 1932. Spre deosebire de Batman, Superman nu are o poveste de familie tragica. S-a nascut pe o planeta de la numere careia deriva notiunea de Kryptonita, punctul slab al indestructibilului super-erou.


citeste mai mult

batman

Batman

Batman este un personaj legendar creat de Bob Kane si Bill Finger, apartinand de DC Cosmics. Batman mai este cunoscut sub numele „ Cavalerul negru”. Ca majoritatea supereroilor,identitatea adevarata a lui Batman este foarte bine ascunsa. In viata de zi cu zi fiind un simplu om al carui nume este Bruce Wayne.


citeste mai mult

Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !