Blog Ursulla

Bine ati venit pe blogul nostru !

scooby doo

Scooby-Doo

Personajul care da numele intregii serii de desene animate de pe postul Cartoon Network este Scooby-Doo, simpaticul caine mereu infricosat de fantomele, creaturile mitice pe care le intalneste in drumul sau. Intreaga serie foarte cunoscuta este construita in jurul aventurilor pe care le intampina personajele cu scopul de a prinde nelegiuitorii. Scooby-Doo are drept prieten cel mai bun pe Shaggy, impreuna formand un faimos cuplu comic. Defintorii pentru cei doi sunt teama si foamea, emotii care se imbina mana in mana cu istetimea.


citeste mai mult

mica sirena

Mica Sirena

Cel mai iubit personaj al creatiei Disney, Mica Sirena, este gata sa faca spectacol in cadrul oricarei petreceri pentru copii. Filmul animat de Walt Disney a aparut in anjul 1989, bazandu-se pe povestea culeasa de la Hans Christian Andersen. Regizat de Ron Clements si John Musker, filmul prezinta povestea unei printese sirena care isi doreste cu ardoare sa devina om.


citeste mai mult

rapunzel

Rapunzel

„O poveste incalcita” o are drept protagonista pe Rapunzel. Rapunzel a fost un basm de origine germana cules de Fratii Grimm si publicat pentru prima oara in anul 1812.


citeste mai mult

Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !