Blog Ursulla

Bine ati venit pe blogul nostru !

Hannah Montana

Hannah Montana

Pentru prima oara in istoria Disney apare notiunea de persoana cu o identitate dubla, toate astea intr-un serial de televiziune cu Miley Cyrus drept actrita principala. Lansat pe Disney Channel in anul 2006, Hannah Montana a prins extraordinar de repede la public si a devenit un serial celebru aproape imediat. Personajele s-au remarcat prin carisma si comic, intreaga actiune invartindu-se in jurul vietii de liceu si a muzicii. Hannah Montana este o tanara adolescenta, care in timpul zilei este o liceeana obisnuita, in vreme ce noaptea sustine concerte si intruneste atributele unui rockstar.


citeste mai mult

Johnny Bravo

Johnny Bravo

Cel mai carismatic si atragator personaj al copilariei, Johnny Bravo, este acum unul dintre personajele noastre in cadrul animatiei pentru copii. Firma noastra are, bineinteles, cel mai bun animator de petrecere, la un pret foarte bun, ideal pentru a surprinde caracterul comic si plin de charm al lui Johnny Bravo.


citeste mai mult

peter pan

Peter Pan

Peter Pan este un alt desen animat celebru ce apartine de Disney. Protagonistul a fost creat de J.M.Barrie, scriitor, insa povestea sa a fost culeasa de catre Disney si animata. Primele reprezentari ale acesteia au fost sub forma de piese de teatru, a caror idee centrala s-a mentinut pana in ziua de astazi. Baiatul nemuritor, care isi petrece intreaga existenta ca un copil, fuge de maturizare, pe care o vede aidoma unui blestem. In niciuna dintre operele scrise de J.M.Barrie nu este descrisa cu exactitate vestimentatia lui Peter,insa aspectul careii este atribuit consta intr-o tunica verde faurita din frunze, care se imbina cu chipul ingenuu si parul blond. „Tara de nicaieri” este locul unde Peter o aduce pe Wendy, o fata obisnuita, muritoare,pentru a-i reactualiza ideologia despre copilarie.


citeste mai mult

Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !