Blog Ursulla

Bine ati venit pe blogul nostru !

curaj cainele fricos

Curaj, cainele fricos

"Curaj, cainele fricos" este una dintre cele mai interesante creatii imaginate de Hanna Barbera. Comedia horror a luat nastere datorita lui John R. Dilworth, pentru postul de televiziune Cartoon Network. Personajele principale sunt suficient de simple, in aparenta, insa tocmai prin aceasta banaltate a lor creioneaza o actiune exploziva.


citeste mai mult

scufita rosie

Scufita Rosie

Un nou personaj de poveste este pregatit sa va incante cu ocazia petrecerii aniversare pentru micutii dumneavoastra. Povestile copilariei prin viata prin intermediul animatorilor nostri profesionisti. Nu va sfiiti in a incerca o petrecere ce o are in centrul atentiei pe micuta Scufita Rosie. Pelerina ei rosie, hainele de aceeasi culoare si cosul plin de merinde ce o acompaniaza sunt cateva dintre elementele sale definitorii.


citeste mai mult

printesa si broscoiul

Printesa si broscoiul

Printesa si broscoiul este un film lansat de Walt Disney in anul 2009, o comedie romantic exceptional ace a primit foarte multa critica pozitiva de-a lungul timpului. Una dintre putinele printese de culoare din lumea Disney, pe langa Pocahontas, Tiara, este protagonista filmului. Povestea este inspirata din operele lui E. D. Baker, care au fost preluate de Fratii Grimm si transformate in basme


citeste mai mult

Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !