Blog Ursulla

Bine ati venit pe blogul nostru !

Cum sa organizezi petrecerea de vis pentru copilul tau?

Cum sa organizezi petrecerea de vis pentru copilul tau?

Organizarea unei petreceri pentru copilul nostru implica luarea unor decizii dificile, caci trebuie sa tinem cont atat de buget cat si de dorintele copilului, scopul fiind acela ca cel mic sa se bucure cu adevarat de ziua sa.


In primul rand trebuie sa stabiliti numarul de invitati. Chiar daca este petrecerea copilului, cu siguranta vor participa si adulti, asa ca trebuie facute doua liste separate, una pentru petrecerea piticului, alta pentru masa celor mari. In functie de numarul invitatilor se va alege apoi atat locatia cat si meniul. Locatia este urmatoarea pe lista, caci de aici pornesc toate celelalte. Daca numarul de invitati este mai mic, iar casa este suficient de incapatoare, atunci petrecerea se poate tine fara probleme acasa. Trebuie sa stiti inca de la inceput ca aceasta alegere implica disponibilitatea a cel putin doua spatii distincte, unul pentru copii si celalalt pentru adulti. Nu trebuie sa ii punem pe toti in aceeasi incapere, caci se va face zgomot si nimeni nu se va relaxa. Daca alegem varianta unui local, atunci situatia este rezolvata, caci exista numeroase spatii gandite si organizate special in acest sens.

citeste mai mult

Cum sa alegem animatorii perfecti pentru o petrecere

Cum sa alegem animatorii perfecti pentru o petrecere

Organizarea unei petreceri presupune multa munca si implicare, fie ca este vorba de o petrecere pentru o aniversare sau una pentru firma. Daca ati decis deja ca este vorba de una care implica si prezenta unor copii, atunci trebuie sa luati in calcul si angajarea unei trupe de animatori, care sa se ocupe de buna dispozitie a celor mici si, totodata, care sa se asigure ca si parintii se simt bine si se relaxeaza.


Cum alegem insa animatorii perfecti pentru petrecere?


citeste mai mult

Avantajele unei petreceri cu animatori pentru copii

Avantajele unei petreceri cu animatori pentru copii

Daca ati decis deja sa organizati o petrecere pentru copii, atunci trebuie sa va ganditi si la cine se va ocupa efectiv de copii si cum ii veti tine pe acestia ocupati si bine dispusi. Daca doriti sa va bucurati si dumneavoastra de acea petrecere, atunci este bine sa luati in calcul posibilitatea de a apela la o echipa de animatori profesionisti, care sa ii aiba in grija pe cei mici.


Care sunt avantajele unei petreceri cu animatori?


citeste mai mult

Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !