Animatoare copii Alba ca Zapada

Alba ca Zapada pentru petreceri ca in povesti

animatoare alba ca zapada

Animatoare copii Alba ca zapada

Animatoare copii Alba ca Zapada este un alt personaj de poveste, foarte iubit de toti copii. Este unul dintre cele mai cunoscute caractere din istoria Disney, fiind eroina unui basm cult. Walt Disney a construit apoi un intreg desen animat urmarind aventurile lui Alba-ca-zapada.


Daca tot este arhaic, de ce acest personaj ar fi un punct de interes in cadrul oricarei petreceri de animatie pentru copii ? In primul rand, pentru caracterul solid pe care il are si impactul exercitat asupra atator generatii care isi amintesc cu placere de ea. Pentru ca un basm sa reziste atat de mult in timp, este nevoie sa aiba ceva cu adevarat deosebit. Popularitatea se defineste prin incertitudine, este fluctuanta si are o durata foarte scurta.


Echipa noastra urmareste cu mare atentie profilul psihologic al fiecarui personaj pentru ca apoi sa reproduca cu exactitate trasaturile acestuia, pentru a construi o experienta inedita.


Animatoare copii Alba ca zapada este o tanara cu o poveste complexa. Dupa moartea mamei sale, imparatul, tatal ei, isi gaseste o sotie dispretuitoare, cu o ppersonalitate dezagreabila. Regina caauta sa o ucida pe Alba ca zapada, din cauza geloziei pe care i-o poarta. Eroina fuge in padure unde se ascunde intr-o casa, care ulterior va afla ca este locuita de cei sapte pitici. Empatica, de o sensibilitate iesita din comun, Alba-ca-zapada se imprieteneste rapid cu piticii, de asemenea intemeiaza legaturi cu animalele, insa nu scapa de pericol. Deghizata intr-o batrana, mama ei in continuare o vaneaza, si aproape ca reuseste sa o ucida cu ajutorul unui mar otravit. Apriga suferinta a piticilor este stopata in momentul in care printul care se indragostise de protagonista apare si ii salveaza viata, o readuce la viata, prin intermediul unui singur sarut.


Numele fetei ilustreaza puritatea, ingenuitatea, fiind o comparatie intre paloarea estetica a chipului sau si zapada. Portretul fizic este unul frumos, par negru ca abanosul, ochi precum smaraldele, iar rochia pe care o poarta este galbena pe talie, stransa intr-un corset, si apoi albastra.


Ura reginei isi avea originea in invidia pe care o resimtea la adresa frumusetii fetei. Regina nu putea concepe existenta unei fiinte care sa fie mai frumoasa decat ea insasi. Putem concluziona o morala in urma povestii, si anume aceea de a avea incredere in oameni in mod bine gandit. Episodul in care regina, deghizata in batrana, ii ofera eroinei marul otravit, evidentiaza naivitatea fetei si usurinta cu care permite oamenilor sa ii faca rau. Acest lucru este specific persoanelor ingenue, care nu au trecut prin numeroase situatii primejdioase, insa trage un semn de alarma. Strainii trebuie supusi la mai multe probe inainte de a le oferi increderea neconditionata.


Totodata, Alba-ca-zapada este prima printesa Disney, si cea mai tanara dintre toate. Desi exista numeroase variatiuni, caci este un basm care a fost repovestit, varsta ei se aproximeaza la 14-15 ani, deci capcanele in care cade sunt specifice.


Asadar, daca doriti o petrecere speciala, atat pentru parinti, care isi vor aminti cu drag de copilarie, cat si pentru copii, optati pentru Alba-ca-zapada, si de ce nu, si pentru print. Impreuna, cei doi animatori va vor reactualiza amintirile, in calitate de adulti, si vor crea unele noi pentru micuti. Orice spectacol de animatie pentru copii necesita munca si daruire, iar echipa noastra intruneste cu succes aceste calitati.Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !