Petreceri cu animatori pentru copilul tau

Bine ati venit pe blogul nostru !

petreceri cu animatori pentru copilul tau

Organizare petreceri cu animatori pentru copilul tau

Nasterea unui copil aduce o bucurie fara margini atat parintilor cat si intregii familii, caci micutul reprezinta un nou inceput, rodul iubirii parintilor sai si, de ce nu, o minune. Prima petrecere din viata sa este cea prilejuita de crestinarea lui in biserica. Acest moment este foarte important pentru parinti si pentru bebelus, astfel ca i se acorda o atentie deosebita, lucru ce face sa fie si foarte stresant.


Petrecerea de botez este organizata in general dupa nasterea copilului, parintii tinand in general la superstitia conform careia nu este bine sa cumperi nimic pentru noul nascut inainte ca el sa apara pe lume.


Am selectat pentru dumneavoastră cateva sfaturi pentru a va usura aceasta perioada si a va ajuta sa organizati o petrecere asa cum visati:


Alegerea localului. Acesta este cel mai important aspect al petrecerii de botez si trebuie fixat primul. Este bine sa se stabileasca cu mult timp inainte, pentru a evita situatia in care sala dorita nu va mai fi disponibila. Inainte de a va hotari, cautati cat mai multe optiuni, cat mai multe spatii care sa ofere conditiile dorite in ceea ce priveste numarul de locuri, meniu, beneficii. Este bine sa verificati si daca ofera o camera in care sa va puteti retrage cu cel mic pentru a-l hrani sau pentru a-l culca.


Alegerea meniului. In alegerea lui trebuie sa tineti cont de anotimp, fireste, dar si de persoanele care participa. Daca este o petrecere in cadru mai restrans, atunci este usor de identificat anumite tipare alimentare. Poate exista persoane care sunt vegetariene, poate exista alergii sau poate tin regim.


Muzica. Fie ca alegeti o trupa de muzicieni tineri, un DJ sau lautarii clasici, este bine sa vorbiti cu ei inainte de marea zi. Si sa aveti mereu o rezerva, care sa va scoata din probleme in ultimul moment, daca va fi cazul.


Ursitoarele. Este deja un obicei ca in cadrul petrecerii de botez sa isi faca aparitia Zanele Ursitoare care sa destinda atmosfera si sa aduca lumea basmului mai aproape de invitati. Alegerea acestora trebuie sa se faca in functie de experienta si de recomandari. Chiar daca poate parea ceva usor de facut, un spectacol cu ursitoare presupune multa munca si implicare, iar rezultatul se observa in reactiile celor prezenti.


Amintirile. Pentru a va bucura de aceste momente cat mai mult timp trebuie sa aveti un fotograf si un cameraman care sa imortalizeze cele mai frumoase clipe. Recomandarea noastra este sa optați pentru un fotograf profesionist, care are si indemanarea, si ochiul, si sculele necesare pentru a se obtine cu adevarat cele mai frumoase imagini.Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !