Animatoare copii Femeia minune

Bine ati venit pe blogul nostru !

animatoare copii femeia minune

animatoare copii Femeia minune

Personaj arhicunoscut, parte a Universului Animat DC al lui Brice Timm, Femeia minune are una dintre cele mai misterioase povesti dintre toti membrii Ligii Dreptatii. Celebra pentru aspectul sau, este imposibil de nerecunoscut: parul lung, negru, o tiara aurie pe cap, hainele stramte, colorate in auriu,albastru si rosu,mereu purtand corsetul simbolic,avand cu lasoul in mana dreapta, cizmele inalte, rosii si bratarile aidoma unor catuse late la incheieturile mainilor.


Femeia minune este un personaj-model, avand un puternic rol educativ, si este o alegere foarte buna pentru petrecerile destinate copiilor. Un spectacol de animatie avand-o protagonista cu siguranta ar impresiona copilasii si ar lasa o amintire frumoasa.


Dincolo de aspect, in ceea ce priveste caracterul ei, Femeia-minune este prima nascuta pe insula Paradisului in decursul ultimilor 300 de ani, fiind prezentata ca sufletul ratacit sacrificat la formarea insulei locuita de amazoane. Numita si Diana Prince, Printesa Diana sau Zeita adevarului, ea este crescuta de femei,fiind constant protejata,pana in momentul in care apare oportunitatea de a deveni razboinica. Amazon era pamantul femeilor, iar echilibrul trebuia restabilit prin plecarea uneia dintre ele in celalalt taram. Astfel, Diana primeste lasoul adevarului, cu care poate obtine sinceritate absoluta de la oricine, încaltamintea lui Hermes, cu care poate strabate distante mari in durate de timp scurte. Ca orice eroina, Diana are ca scop mentinerea pacii si oprirea raufacatorilor.


Personaj complex, Femei-minune are drept superputeri viteza, agilitatea, rezistenta la accidentari,zborul,reflexe foarte bine dezvoltate,empatie,insa este si un simbol al feminismului si al evolutiei femeii. In toate povestile este obisnuit ca personajul feminin sa fie salvat de catre print, sa fie mereu la ananghie sau in imposibilitatea de a isi lua soarta in propriile maini. Ei bine, Printesa Diana este un personaj de exceptie si un model, deoarece reuseste sa isi poarte de grija si sa combata toate stereotipurile anterior prezentate. In ciuda faptului ca isi paraseste familia, reuseste cu brio sa aiba o evolutie spectaculoasa si sa fie un exemplu. Astfel devine membra a Ligii Dreptatii, alaturi de Batman, Superman, Flash, Vanatorul de Martieni, Lanterna Verde si Sageata Verde. Devine rapid populara si apare in numeroase seriale, filme, benzi desenate, foarte iubita de copii si de adolescenti.


Lasoul adevarului, instrument important, nu poate fi rupt, taiat sau desfacut, poate fi folosit pentru a tortura, vindeca sau constrange individul aflat in imposibilitatea de a minti. Totodata, este arma ei semnatura. Bratarile victoriei, parte din ramasitele scutului lui Zeus sunt o arma utila a Printesei Diana, deoarece le foloseste la randul ei drept scuturi.


Aflata in continua schimbare, Printesa Diana lupta pentru dreptate, are cateva idile misterioase cu Superman, si poate fi considerata un caracter puternic, drept, un model ce lupta impotriva discriminarii.


Cu ocazia aniversarii zilei de nastere a unei fetite, alegerea Femeii-minune pentru animatie va bucura micii spectatori, creionand o petrecere impunatoare, deoarece va reprezenta un eu al unicitatii, al originalitatii, si al perseverentei,ideal fiind insa sa il chemati si pe Superman.Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !