Cum sa alegem animatorii perfecti pentru o petrecere

Bine ati venit pe blogul nostru !

cum sa alegem animatorii perfecti pentru o petrecere

Cum sa alegem animatorii perfecti pentru o petrecere

Organizarea unei petreceri presupune multa munca si implicare, fie ca este vorba de o petrecere pentru o aniversare sau una pentru firma. Daca ati decis deja ca este vorba de una care implica si prezenta unor copii, atunci trebuie sa luati in calcul si angajarea unei trupe de animatori, care sa se ocupe de buna dispozitie a celor mici si, totodata, care sa se asigure ca si parintii se simt bine si se relaxeaza.


Cum alegem insa animatorii perfecti pentru petrecere?


1. Stabilirea numarului de animatori. Poate veti considera ca un animator este suficient pentru un numar de 8-10 copii, insa trebuie sa va ganditi si la faptul ca acesti copii sunt de varste diferite, poate nu se cunosc inca si ca vor fi impartiti si in functie de preferinte. Pentru ca petrecerea sa fie una reusita este bine sa angajati doi animatori, care sa ofere diversitate si care sa ii poata supraveghea pe toti.


2. Fete si baieti. Da, vor fi cu siguranta atat fete cat si baieti la petrecere, de aceea trebuie sa tinem cont de asta si sa alegem personajele in functie de preferintele acestora. Daca alegem o printesa, cu siguranta baietii nu vor fi prea incantati, de aceea trebuie sa asociem acesteia si un personaj masculin, un super erou, un pirat sau chiar pe Scooby Doo.


3. Imbinati corect locatia cu animatorii. Daca organizati o petrecere acasa, iar spatiul nu este foarte generos, atunci ar trebui sa va orientati spre personaje care sunt costumate cat mai lejer, pentru a avea loc de miscare. Mobilitatea animatorilor este foarte importanta, caci daca se vor incurca in rochie sau se vor lovi cu capul de mobilier nu se vor manifesta ca de obicei si rezultatul nu va fi cel dorit. Cel mai bine este sa discutati acest aspect cu cei de la firma specializata si ei va vor oferi cu siguranta cea mai buna solutie.


4. Cu rezervare. Indiferent ce personaje alegeti, trebuie sa va hotarati din timp si sa faceti o rezervare prealabila, caci cererea este tot mai mare, iar personajele preferate ale celor mici sunt foarte solicitate. De stabilirea detaliilor cu mult timp inainte poate depinde succesul petrecerii si implicit bucuria copilului, mai ales daca este vorba de o perioada din preajma sarbatorilor.


Alegerea animatorilor pentru o petrecere trebuie sa se faca si pe baza unor recomandari, dar si a serviciilor oferite.


Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !