Blog Ursulla

Bine ati venit pe blogul nostru !

Femeia minune

Femeia minune

Personaj arhicunoscut, parte a Universului Animat DC al lui Brice Timm, Femeia minune are una dintre cele mai misterioase povesti dintre toti membrii Ligii Dreptatii. Celebra pentru aspectul sau, este imposibil de nerecunoscut: parul lung, negru, o tiara aurie pe cap, hainele stramte, colorate in auriu,albastru si rosu,mereu purtand corsetul simbolic,avand cu lasoul in mana dreapta, cizmele inalte, rosii si bratarile aidoma unor catuse late la incheieturile mainilor.


citeste mai mult

Daphne

Daphne

Unul dintre cele mai iubite personaje feminine, Daphne, caracter ce face parte din desenul animat Scooby-Doo este disponibil pentru orice petrecere pentru copii. Frumoasa, Daphne se remarca prin parul roscat, rochia violet mulata pe corpul subtire, chipul de o paloare estetica.


citeste mai mult

Pinocchio

Pinocchio

Pinocchio este una dintre cele mai complexe povesti preluate de Walt Disney. Copilul de lemn, care intotdeauna si-a dorit sa fie un baietel in carne si oase, este surprins in evolutie. Spre deosebire de printesele Walt Disney, care nu manifesta vreo atitudine negativa, care nu fac numeroase greseli sau au de-a face cu emotii negative, Pinocchio se afla in puternica antiteza.


citeste mai mult

Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !