Blog Ursulla

Bine ati venit pe blogul nostru !

alba ca zapada

Alba ca zapada

Alba-ca-zapada este un alt personaj de poveste, foarte iubit de toti copii. Este unul dintre cele mai cunoscute caractere din istoria Disney, fiind eroina unui basm cult. Walt Disney a construit apoi un intreg desen animat urmarind aventurile lui Alba-ca-zapada.


citeste mai mult

cenusareasa

Cenusareasa

Basm cult preluat si adaptat de la Fratii Grimm, Cenusareasa prezinta evolutia unei fete si dificultatile pe care aceasta le intampina in drumul sau. Ideala pentru orice petrecere pentru copii, personajul Cenusareasa este foarte iubita de toate fetitele. Astfel, orice aniversare alaturi de ea, si de ce nu, si de printul sau va contura o atmosfera de poveste.


citeste mai mult

Frumoasa din padurea adormita

Frumoasa din padurea adormita

Frumoasa adormita este un desen animat produs de Walt Disney in anul 1959. Povestea a fost preluata de la Charles Parrault, scriitor francez de basme. Istorisirea a fost ulterior culeasa de Fratii Grimm, fiind puternic influentata de folclor. La botezul Aurorei, fiica de imparat, treisprezece ursitoare sunt chemate. Regele si regina uita de cea de-a treisprezecea ursitoare, pun tacamuri doar pentru primele doisprezece. Umilita si furioasa, cea din urma ursitoare pune un blestem asupra micutei, care prezice ca la varsta de 16 ani, Aurora se va intepa intr-un ac si va cadea in somnul profund al mortii pentru 100 de ani, pentru ca apoi sa poata fi trezita de sarutul printului.


citeste mai mult

Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !