Blog Ursulla

Bine ati venit pe blogul nostru !

Ce cadouri daruim la un botez

Ce cadouri daruim la un botez

La petrecerea de botez, asa cum se intampla si la nunta, fiecare invitat se simte dator sa aduca o mica contributie financiara la eveniment, sustinand astfel tanara familie sa treaca mai usor peste schimbarea survenita in viata lor – fie ca trebuie sa amenajeze casa pentru bebelus sau sa se mute intr-una mai mare, de exemplu.


citeste mai mult

Organizarea petrecerii de botez

Organizarea petrecerii de botez

Nasterea unui copil aduce o bucurie fara margini atat parintilor cat si intregii familii, caci micutul reprezinta un nou inceput, rodul iubirii parintilor sai si, de ce nu, o minune. Prima petrecere din viata sa este cea prilejuita de crestinarea lui in biserica. Acest moment este foarte important pentru parinti si pentru bebelus, astfel ca i se acorda o atentie deosebita, lucru ce face sa fie si foarte stresant.


citeste mai mult

Ursitoare - Personaje magice

Ursitoare - Personaje magice

Traditiile si obiceiurile strabune au inceput sa piarda tot mai mult din importanta la noi, fiind ori uitate ori simplificate. In schimb, au aparut alte sarbatori, alte obiceiuri, imprumutate de la alte popoare, in special de peste ocean. Traditia Ursitoarelor a suferit si ea numeroase modificari si transformari de-a lungul timpului.


citeste mai mult

Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !