Animator pentru copii Pinocchio

Bine ati venit pe blogul nostru !

Animator pentru copii Pinocchio

Pinocchio

Pinocchio este una dintre cele mai complexe povesti preluate de Walt Disney. Copilul de lemn, care intotdeauna si-a dorit sa fie un baietel in carne si oase, este surprins in evolutie. Spre deosebire de printesele Walt Disney, care nu manifesta vreo atitudine negativa, care nu fac numeroase greseli sau au de-a face cu emotii negative, Pinocchio se afla in puternica antiteza. Gepetto, un varstnic, primeste o scandura care are atributele unui copil, plange, vorbeste, se misca. Acesta il sculpteaza, dandu-i infatisarea unui baietel. Desi la inceputul vietii ar trebui sa se remarce puritatea si nu ar trebui sa faca atat de multe lucruri rele, Pinocchio este orbit de nefericire si o ia pe drumul gresit in dorinta lui absurda de a deveni fiinta umana.


Fie ca este ocazia petrecerii aniversarii unei fetite sau unui baietel, Pinocchio va surprinde in mod placut, atat prin costumul deosebit, cat si prin povestea originala.


In mod brutal, Pinocchio spune o poveste dureroasa, insa aplicabilitatea ei este incontestabila. Acest baiat de lemn, profund deranjat de conditia pe care o are, care face totul pentru a obtine ceva ce, in viziunea lui, l-ar face fericit, renunta la orice fel de principiu sau orice fel de moralitate in drumul parcurs. Nu apreciaza iubirea neconditionata pe care tatal sau adoptiv, Gepetto, i-o poarta, nu isi valorifica prieteniile, ba din contra, actioneaza egoist, fiind interesat doar de propriul succes. Destinul il face incapabil sa isi poarte de grija, si sfarseste mereu salvat de tatal sau sau de adjuvanti. Se depersonalizeaza, devine membru in anturaje malefice, este pacalit si ranit la randul lui. Minciunile lui sunt mereu evidente celor din jur, deoarece fiecare neadevar grait duce la marirea nasului de lemn. Unul dintre momentele cand Pinocchio se arata moral este acela cand porneste in cautarea tatalui sau, in ocean, si este inghitit de balena. Protagonistul nu mai ilustreaza un tip uman ideal, astfel ca atunci cand este suparat pe Gepetto, il loveste cu nasul, cand tatal sau isi vine patonul pentru a-i cumpara abecedar, el vinde abecedarul pentru a intra la un spectacol de papusi. Cursul vietii sale este plin de decizii indoielnice, negandite, care au consecinte aspre. Unul dintre adjuvantii care au un rol important in deznodamant este Zana cea buna. Cand, in cadrul punctului culminant, Pinocchio o salveaza, Zana decide a-i implini o dorinta, insa acest lucru are loc doar pentru ca eroul sufera o schimbare.


De la individul egoist, indolent, neascultator si necumpatat, Pinocchio evolueaza. Dorinta sa cea mai mare devine astfel realitate, asadar, este un baiat adevarat. Zana ii marturiseste apoi ca atunci cand devine bun, transformarea are loc fara nicio magie sau vrajitorie. Evolutia psihicului determina evolutia fizicului si schimba radical perceptia asupra lui.


Pinocchio spune o poveste frumoasa, cu o morala practica. Orice copil are ce sa invete din numeroasele experiente traite de el, poate lua aminte si evita greselile lui. Animatorii nostri profesionisti va pot oferi o experienta plina de talc si daruire in cadrul unui spectacol.Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !