Animator petreceri copii Jack Sparrow

Bine ati venit pe blogul nostru !

Animator petreceri copii Jack Sparrow

Animator petreceri copii Jack Sparrow

Mult cunoscutul Capitan Jack Sparrow a ajuns la mal doar cu ocazia petrecerii micutului dumneavoastra si chiar acum se indreapta catre ea. Protagonistul seriei de filme "Piratii din Caraibe", Jack Sparrow este interpretat de Johnny Depp. Unul dintre cei noua lorzi, piratul celor sapte mari, Jack Sparrow se defineste prin viclenie si curaj. Ca orice pirat, este indragostit de ocean si de lumea periculoasa a marii. Are parte de nenumarate aventuri in urma carora mereu reuseste sa scape cu viata, abil si inteligent. In celebrul parc Dinseyland este o cursa cu acelasi nume, in care vizitatorii se urca intr-o barca si sunt plimbati pe apa prin multele decoruri inspirate de Piratii din Caraibe. Astfel, sunt scoase la iveala motive si episoade precum: setea de inavutire, care in final nu aduce fericirea, ci doar pustietatea sufleteasca, tipul marinarului vesel, frumusetea si libertatea de a calatori pe mare, comorile atat de cautate.


In cel dintai film se infatisaza sosirea lui Jack Sparrow in Jamaica, la Portul Regal, unde este inchis. In ciuda faptului ca faptele sale sunt morale, de exemplu, salveaza fiica guvernatorului, de la inec piratul nu scapa de inchisoare. In acea noapte are loc un atac la familia guvernatorului, cel care ataca fiind vaporul inami. Elizabeth este rapita, devenind victima a luptei aprige care se da intre acesti oameni. Pe de-o parte, capitanul vaporului inamic cauta cu disperare o moeda de aur pentru a rupe vechiul blestem aztec sub influenta carui el si echipa sa se afla de atata vreme, iar pe de alta, guvernatorul isi cauta fiica rapita este in stare sa faca orice pentru a o recupera.


Dupa cum era de asteptat, Jack Sparrow este eliberat si porneste impreuna cu alti cativa marinari in cautarea fetei. Operatiunea de salvare nu este lipsita de tot felul de batalii, momente pline de suspans si emotii de toate felurile. Piratul atat de indragit de micutii dumneavoastra ilustreaza un model prin caracteristicile sale pozitive. Cu toate ca mai degraba sare in probleme, le cauta de unul singur si se implica orbeste, Jack Sparrow este un om bun. Depune sacrificii pentru restabilirea ordinii, lupta pentru principii si moralitate, este un om frumos si perseverent.


Ca orice pirat, are un loc anume caruia ii apartine, si anume pe mare. Astfel, nu va trebui sa va suparati daca nu va va mai putea acompania si dupa petrecerea copilului dumneavoastra, caci trebuie sa se intoarca si sa dea nastere unor noi aventuri pe mare. Animatorii nostri au reprodus de fiecare data costumul lui Jack Sparrow cu exactitate, de la palaria maro, hainele in aceleasi nuante si vocea marinareasca, pana la carisma si caracterul iubit. In cazul in care aveti o fetita ce iubeste aventurile sau un baiat care viseaza sa devina baiat, Jack Sparrow va face un spectacol pe cinste, toate acestea constra unui cost avantajos, doar nu se poate intretine doar din vanat comori. O data ajuns, piratul nostru va face cel mai mare spectacol pe care l-ati vazut pe toate, multumind pe absolut toata lumea.Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !