Animator copii Iron Man

Bine ati venit pe blogul nostru !

Animator copii Iron Man

Petreceri Animator copii Iron Man

Iron Man este un personaj destul de mediatizat in comparatie cu ceilalti supereroi. Apare in benzile desenate de la Marvel si in diverse filme, personajul fiind imaginat de Stan Lee si Larry Lieber.


Numele adevarat al lui Iron Man este Tony Stark, bilionar, magnat, care sufera un accident dificil de masina, in urma caruia este obigat sa construiasca cea mai mare arma pentru distrugerea in masa, silit de catre o gasca de raufacatori. In schimb, Tony Stark creeaza un costum absolut indestructibil cu care porneste pentru a vana nelegiuitorii. Animatorii nostri pentru petreceri sunt inzestrati cu costume care reproduc aproape identic look-ul lui Iron Man, personaj care ar face furori in cadrul oricarei aniversari sau petrecere a botezului copilului.


Initial Tony Stark isi ascunde adevarata identitate,iar in calatoriile sale formeaza liga Avengers impreuna cu Capitain America, Mr. Marvel, Nova, Spider-Man, Thor, Vision.


Temele predilecte ale lui Iron Man sunt razboiul, creatia, evolutia din punct de vedere tehnologic, coruptia la nivel politic. Iron Man nu are un trecut prea dramatic, spre deosebire de majoritatea personajelor. S-a nascut intr-o familie foarte bogata, a profitat de acest lucru, parintii sai au murit intr-un accident de masina, el la randul sau a fost rapit si nevoia l-a impins la a construi costumul indestructibil.


Puterile sale constau in agilitate, rezistenta, forta, capabilitatea de a zbura, isi poate controla foarte bine sistemul nervos, abilitatea de a isi provoca singur vindecarea. Desi pare tipul individului superficial cu inteligenta precara, Tony Stark are cunostinte avansate in matematica, fizica, chimie, informatica, pe care le utilizeaza in inventiile sale, da nastere inteligentei artificiale si a mecanicii cuantice.


Situatiile limite in care a fost pus au determinat transformarea suferita de protagonist. Acest fapt evidentiaza felul in care, aflat in situatii dificile, vecine cu moartea, individul tinde a renunta la toate principiile anterior folosite si abordarea unui nou stil de viata. Tocmai ca dupa ce aproape a murit din cauza unei probleme cu inima, Tony Stark devine cu adevarat Iron Man, scopul sau in viata fiind acela de a salva lumea de raufacatori.


Astfel, Iron Man este perfect in cadrul oricarei petreceri pentru aniversarea baietelului dumneavoastra, care va fi atent supravegheat de catre animatorii nostri profesionisti. In esenta, Iron Man este un supererou clasic, definit de numeroasele superputeri dobandite in urma inteligentei de care da dovada. Daca nu ar fi avut cunostinte avansate in domeniile de studiu, nu ar fi reusit niciodata sa supravietuiasca si sa si salveze atat de multi oameni. Spre deosebire de ceilalti supereroi, Iron Man isi confectioneaza singur armura, si de acolo rezulta abilitatile supranaturale. Exista numeroase cazuri in care eroii au dobandit aceste abilitati fie prin experimente, fie ereditar, fie pur si simplu salasluiau deja in interiorul lor. Copilasul dumneavoastra se va arata entuziast la venirea lui Iron Man, pentru ca spectacolul acestuia nu va lasa urma de indoiala cu privire la demnitatea si originalitatea supereroului. Totodata,povestea lui va fi si un exemplu pentru micut, care la momentul potrivit va trebui sa actioneze in situatii-limita.Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !