Animator copii Clown

Bine ati venit pe blogul nostru !

animator copii clown

Animator copii Clown

V-ati saturat de petrecerile cu personaje contemporane ? Nu va incanta ideea de a-l invita pe Superman sau pe Batman sau pe oricare alt legiuitor celebru ? Nici macar sa chemati vreo printesa Disney nu va mai face cu ochiul ? Atunci, este momentul pentru ceva clasic, un invitat care a facut spectacol de cand lumea si pamantul.


Clownii sunt actori de comedie renumiti pentru mobilitatea fizica si trucurile uimitoare. Pictati pe fata cu dibacie, cu scopul de a obtine depersonificarea mult dorita, clownii sunt si au fost mereu o alegere ideala pentru orice petrecere. Sunt foarte cunoscuti, prezenta lor este solicitata inca de la inceputuri, asadar, de ce sa nu aveti o petrecere in stil putin vintage ? Spre deosebire de personajele stas de la Disney sau Cartoon Network, care trebuiau sa fie de sex feminin sau masculin obligatoriu, in functie de personaj, acum puteti opta pentru ca la petrecerea dumneavoastra sa vina o animatoare costumata in clown sau un animator, totul dupa bunul plac.


Conceptul de clown a aparut inca din Grecia antica, sub numele de "bufon", omul care trebuia sa se comporte ca un copil, trebuia sa starneasca rasul. Cuvantul "clown" a aparut la anul 1560, fiind prezent in operele lui Shakespeare. Acest bufon a starnit curiozitatea multor scriitori ale vremurilor sus amintite, dar si a publicului. Nu doar ca oamenii au fost intrigati, dar si-au si dorit sa se amuze urmarind un spectacol ce are un clown drept protagonist. Animatorii si animatoarele noastre dau dovada de cunostinte de mimica si gestica uimitoare, ce nu va vor dezamagi si stiu foarte bine cum sa amuze pe toata lumea.


In secolul XIX urmeaza sa apara tipul clownului de la circ, cu peruca creata in toate culorile, nasul rosu, hainele caraghioase in marimi mult prea mari. Clownii au fost vazuti intotdeauna dintr-un unghi fericit, din acela al faptului ca omul din spatele mastii face ceva pentru ca ceilalti sa fie fericit, depune o munca placuta, care ii creste stima se sine si il face sa priveasca lumea in ansamblu. Ar trebui ca lucrul cu copiii sa deschida inima oamenilor, sa ii faca sa evolueze prin influenta pozitiva pe care copiii o au, prin sufletul lor ingenuu. Pe de alta parte, mai exista o imagine ce umbreste teoria precedenta,si anume aceea conform careia clownii sunt cei mai nefericiti dintre toti oamenii, ca ei traiesc doar pentru a-i face pe altii fericiti, ca nimeni nu este interesat, nimanui nu ii pasa de starea lor sufleteasca. Consider ca un om nu se poate limita doar la una dintre aceste doua trairi enumerate mai sus, astfel ca cu siguranta ca mai este ceva la mijloc, ceva istoric personal sau probleme actuale care influenteaza opinia asupra carierei.


Clownii sunt cunoscuti ca fiind simbol al circului, al spectacolului, mereu pregatiti pentru a invarti baloane si a face figurine nemaivazute sau pentru a inveseli pe oricine. Animatorii si animatoarele noastre nu se vor sfiii de la toate acestea, astfel ca petrecerea copilului dumneavoastra va fi de neuitat.Intra in lumea noastra de poveste, alege serviciile nostre si veti avea o petrecere de neuitat !

Servicii de cea mai inalta calitate, profesionalism si eleganta, intr-un singur cuvant, Ursulla !